News
AltresCOVID-19

Funcionament de GMG davant la situació provocada pel COVID-19

GMG 23/03/20

Davant l’excepcional situació actual provocada pel coronavirus (COVID-19), a GMG hem pres una sèrie de mesures amb l’objectiu de poder continuar oferint-vos els nostres serveis, preservar la salut dels nostres professionals, i contenir la propagació de la malaltia.

Amb aquesta finalitat, hem iniciat les següents accions:

– Tot l’equip de GMG continuem mantenint l’activitat mitjançant teletreball, disposant de tota la informació compartida i actualitzada en tot moment. Seguim doncs avançant els projectes que tenim en curs, amb l’objectiu de lliurar-los en el termini previst.

– Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem anul·lat les reunions presencials i visites, substituint-les per videoconferències o multiconferències a través dels canals habituals.

– Continuem al vostre costat. Podeu contactar-nos a través de les nostres adreces o mòbils personals o al correu general gmg@gmg.cat i de seguida us atendrem.

La situació és excepcional i totalment nova per a tots. Esperem que no s’allargui massa i puguem tornar a la normalitat el més aviat possible i en les millors condicions. I, si pot ser, no a la normalitat d’abans, sinó a una normalitat millor, més respectuosa amb el medi ambient i amb les relacions personals.

Aprofitem per enviar-vos una salutació des de casa. Des de cada casa. Fins la propera.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies