Arquitectura

A GMG defensem una arquitectura honesta, racional, ben adaptada al seu entorn i que prioritzi les necessitats de les persones tenint cura de l’estètica.

Projectem els nostres edificis per optimitzar l’eficiència energètica, reduir els costos de manteniment, aconseguir un digne envelliment i possibilitar-ne el reciclatge.

Serveis

Estudis de viabilitat

Qualsevol promoció requereix una anàlisi de viabilitat econòmica prèvia. Per fer-la bé s’ha de disposar d’un avantprojecte que optimitzi el rendiment de l’edifici en funció de la demanda del mercat, les preferències de la propietat i dins de les possibilitats urbanístiques. Després cal determinar el conjunt de costos de tota la inversió i els retorns econòmics en funció de si la promoció es destina a la venda o al lloguer o de si el mercat és lliure o bé protegit.
 • Promocions d’habitatge lliure i protegit
 • Promocions públic-privades en sòl municipal
 • Promocions d’equipaments i oficines

Projectes d’obra nova i rehabilitació energètica

Quan iniciem un projecte d’obra nova, a GMG apliquem la visió de que aquell edifici ha de donar el millor confort amb la mínima energia possible, ha d’envellir correctament minimitzant el seu manteniment, els seus materials han de disminuir l’empremta de CO2 i ha de ser fàcilment reciclable al final de la seva vida útil.

El gran parc d’edificis construïts abans del canvi de segle, són grans consumidors d’energia que no reuneixen cap condició d’eficiència. Ens agrada rehabilitar edificis, com a concepte, és més sostenible que reposar-los. L’any 2009 però, ens vam proposar que tots els nostres projectes de rehabilitació, a banda d’allargar la vida útil dels edificis, els dotaria de la major eficiència energètica possible, per reduir el seu impacte ambiental durant els següents anys de vida. Des de llavors, parlem únicament de Rehabilitació Energètica. Sota aquests criteris desenvolupem diferents tipologies de projecte.
 • Edificis d’habitatge lliure
 • Edificis d’habitatge protegit
 • Habitatges unifamiliars
 • Edificis d’equipaments i oficines

Direcció d’obres i Project Management

La finalitat de qualsevol projecte d’arquitectura és construir-lo. Les prestacions dels edificis han augmentat exponencialment en els darrers anys i els seus sistemes d’instal·lacions són ara molt més complexos. Per això a GMG dirigim les obres com a arquitectes, però també hi assistim com a arquitectes tècnics, vetllant per la qualitat de la construcció, i com a enginyers per dirigir i controlar l’execució de les instal·lacions. 

Si el client ho requereix, oferim el servei de Project Management i el representem durant la promoció. Ens encarreguem de licitar l’obra, de preparar els contractes, del control econòmic i del seguiment del Planning.
 • Edificis d’habitatge lliure
 • Edificis d’habitatge protegit
 • Habitatges unifamiliars
 • Edificis d’equipaments i oficines

Apostem per la sostenibilitat, col·laborem a mitigar el canvi climàtic i ens hem proposat deixar un món millor a les futures generacions

Veure projectes
Som un conjunt de professionals experts en diferents disciplines i el treball en equip és la nostra força
Coneix-nos
>900.000
m2 projectats
>4.000
habitatges
>900
habitatges HPO
>150
tones CO2 estalviades/any (42% respecte la mitjana)
>800.000
kWh estalviats/any (40% respecte la mitjana)
>50.000
m2 rehabilitats energèticament
Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies