News
AltresArquitectura saludable

GMG al cim del Ben Nevis

GMG 27/07/22

El passat 27 de maig GMG va fer un altre cim, en aquest cas el Ben Nevis, el cim més alt d’Escòcia i del Regne Unit. Tot i tenir només 1.344 metres -poc més que Sant Jeroni, a Montserrat- la ruta s’inicia a Fort William, a nivell del mar, i per tant el desnivell positiu és semblant al que se sol fer per pujar un tres mil del Pirineu.

El preciós paisatge dels Highlands, el pendent constant però suau del camí, tot apuntava a una agradable excursió d’uns 16 km que podríem fer tranquil·lament. Però tot d’una, a partir dels 1.000 metres d’alçada, el temps va canviar. La temperatura va baixar per sota dels 0 graus, el camí va desaparèixer sota la neu, es va girar un vent gelat i la boira ho va cobrir tot.

Per sort no ens va agafar per sorpresa, ja sabíem que això és habitual en aquelles latituds, i anàvem preparats. Vam poder fer el cim sense problemes, això sí, sense poder gaudir de les vistes des de dalt i sense entretenir-nos-hi gaire, per no acabar glaçats.

És com quan estàs acabant un projecte, et sembla que tot està sota control, vas bé de termini, i tot d’una surt aquell imprevist que ho canvia tot. Si has pres totes les precaucions possibles i analitzat tots els riscos, normalment trobaràs una solució. Això de les muntanyes va bé per preparar-nos per la feina!

Continuarem pujant muntanyes!

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies