News
ArquitecturaPlanificació de futures actuacions

GMG conclou la primera etapa del procés d’adequació de les instal·lacions elèctriques dels centres d’atenció primària gestionats per l’Institut Català de Salut

GMG 27/04/16

GMG a petició de l’Institut Català de la Salut (ICS), ha desenvolupat una primera fase del procés d’actualització física i documental dels Centres d’Atenció Primària que aquesta entitat gestiona a la ciutat de Barcelona.
Aquest procés s’ha dut a terme de forma paral·lela a les modificacions i ajust executats en les instal·lacions, tots orientats a optimitzar els recursos destinats al manteniment anual dels centres.
El projecte, iniciat en nou centres per la direcció de l’ICS, ha estat liderat per l’equip de GMG aportant en cada projecte aquells elements relatius a l’eficiència i l’estalvi energètic requerits per una institució pública.
Estalvis econòmics de consideració, augment de la seguretat i eficiència de les instal·lacions, total legalitat, optimització de la potència disponible i possibilitat d’una millor planificació de les futures actuacions, són part del resultat del treball realitzat pel nostre equip.
Durant el segon semestre de l’any en curs es començarà a realitzar la segona etapa d’aquest projecte i esperem que els resultats siguin igualment positius.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies