News
AltresFinancesGestió ImmobiliàriaIMPLICA

Nova aliança entre GMG i IMPLICA

GMG 30/09/11

GMG amb l’esperit de continuar ampliant la seva cartera de serveis que complementin els ja coneguts: l’arquitectura, l’urbanisme, l’enginyeria i medi ambient i la participació ciutadana, ha iniciat una aliança estratègica amb IMPLICA.

IMPLICA està liderada per en Mario Blasco, economista amb més de 20 anys d’experiència en l’àmbit de la consultoria financera i tributària i amb amplis coneixements dins del sector immobiliari.

Les línies d’activitat d’IMPLICA són dues:

  • L’àrea de Finances, en què IMPLICA presta serveis per a PIMES relacionats amb la Viabilitat Empresarial, Projectes d’Inversió i Finançament i Reestructuració Financera.
  • L’àrea de Gestió Immobiliària. Els serveis que ofereix estan orientats tant a promotors com a entitats financeres i estan vinculats a la Gestió d’Actius Adjudicats de les Entitats Financeres; Consultoria de l’Habitatge Protegit; Promoció d’Habitatges en Règim de Comunitat de Propietaris; Gestió Integral tant de Projectes Immobiliaris com de Societats Immobiliàries.

La vocació d’IMPLICA és assumir el lideratge dels projectes gestionats per delegació de la propietat, amb un compromís total.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies