News
Altresvisibilitat

A GMG estrenem pàgina web

GMG 17/04/24

La nostra feina és, sobretot, fer projectes i aconseguir que aquests es facin realitat. La vivim amb intensitat i això fa que el temps ens passi de pressa.

Dins de l’activitat d’un despatx com GMG, una de les tasques que també cal abordar és la de comunicar què fem i quins són els resultats de l’esforç de tot l’equip. Internet, les xarxes socials i les newsletters periòdiques són els canals ideals per fer-ho però hem de reconèixer que no són la nostra passió, preferim fer que explicar què fem. Segurament per això, de cop i volta mirem enrere i ens adonem que la web ja té 10 anys, que ens ha quedat desfasada, que no es llegeix bé des d’alguns dispositius i que necessitem renovar-la.

Preparar la tercera web de GMG ha estat un procés llarg de gairebé dos anys però creiem que hem aconseguit el que ens havíem proposat i, si més no, ens hi hem esforçat. En una època on els creadors web fan un site en una setmana, utilitzant la intel·ligència artificial per crear els textos i els bancs d’imatges pels grafismes, nosaltres preferim crear tots els continguts, tenint cura del què volem comunicar i de com mostrar-ho. Ha estat un procés immersiu, autocrític i molt reflexiu, que necessàriament ens ha portat a analitzar el camí fet i plantejar-nos detingudament cap a on volem seguir caminant.

L’anterior web mostrava l’aposta de GMG per aconseguir edificis més sostenibles, per planejar un urbanisme amb millors espais lliures i on poder aconseguir edificis ben implantats i ben orientats. Mostrava la nostra pròpia enginyeria, enfocada a rehabilitar energèticament, a assolir la millor eficiència energètica dels nostres edificis i a autoproduir energia.

15 anys després de proposar-nos tots aquests objectius, ara els trobem plenament integrats en la nostra professió i molts són d’obligat compliment pel codi tècnic de l’edificació o bé són normatius en la llei d’urbanisme. Estem molt satisfets d’haver fet aquest camí però sabem que no ens podem quedar aquí i que hem de continuar millorant. El canvi climàtic ja no és debat, és realitat indiscutible. El món haurà de reaccionar i adaptar-se ràpid als nous paradigmes que ens depara l’emergència climàtica i volem que GMG aporti el nostre gra de sorra.

Des d’aquest conjunt de reflexions, hem anat donant forma a la nova web de GMG i també hem aprofitat el moment per estar presents a Instagram. Esperem que us agradi.

www.gmg.cat

https://www.instagram.com/gmg_plansiprojectes/

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies