News
EnginyeriaEficiència Energètica

Auditoria energètica al Centre Geriàtric de la Fundació President Torres Falguera

GMG 04/11/13

L’equip de GMG ha realitzat durant el passat mes de juliol l’auditoria energètica integral al Centre Geriàtric que la Fundació President Torres Falguera gestiona a Terrassa. L’estudi, promogut a iniciativa de GMG i de la direcció del centre, s’ha desenvolupat dins d’un pla global d’estalvi energètic i adaptació a l’actual conjuntura.

Els estalvis energètics resultants s’han quantificat a partir de l’anàlisi de les instal·lacions elèctriques, mecàniques i especials, l’avaluació tèrmica de l’envoltant de l’edifici i estudiant les particularitats del consum energètic, els cicles funcionals, els horaris de màxima demanda i els subministraments contractats, entre altres qüestions.

Uns estalvis energètics de més de 60.000 kWh/any, un retorn econòmic mitjà (Payback) de menys de 7 anys i la conseqüent reducció d’emissions de CO2 i NOx del 5%, avalen la viabilitat tècnica i econòmica de la gran majoria de les solucions propostes per GMG. L’interès i col·laboració de la direcció del centre i les dades obtingudes, permetran sens dubte, donar continuïtat a l’auditoria i implantar de forma programada una part molt important de les mesures correctores proposades.

La programació i la implementació de les futures actuacions també serà objecte d’estudi conjunt durant els anys 2013 i 2014, si bé fins aleshores es continuarà treballant per tal d’obtenir majors estalvis energètics i una millor funcionalitat de les instal·lacions per mitjà de solucions passives, com la implantació d’un manual de bones pràctiques energètiques, que ajudin a disminuir els costos energètics i garanteixin el camí cap a la potenciació de la sostenibilitat i la protecció del medi ambient.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies