News
UrbanismeUrbanisme i Centres Comercials

Comença la remodelació d’Heron City Barcelona

GMG 15/07/16

S’han iniciat les obres de reforma d’Heron City de Barcelona, segons projecte elaborat per L35 Arquitectos, empresa especialitzada en el disseny i execució de centres comercials i lúdics a nivell internacional amb qui GMG col·labora habitualment en temes urbanístics.

Per permetre la transformació d’aquest centre lúdic i recreatiu ha estat necessària prèviament la formulació d’un Pla de millora urbana, amb un triple objectiu: redistribuir els usos admesos, definir l’ordenació volumètrica de l’àmbit, i establir criteris pel tractament de l’espai lliure interior.

Les actuacions previstes pel PMU redactat per GMG, L35 i Urban Land & Projects han de permetre donar un nou impuls al centre i dinamitzar aquesta part de la ciutat, juntament amb altres projectes propers a aquest àmbit.

El pla preveu gairebé 28.000 m2 de sostre, destinats pràcticament a parts iguals a equipament privat, hotel/hostaleria, i a l’ús comercial, que es distribueixen en l’àmbit sense modificar la volumetria general del conjunt.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies