News
ArquitecturaBombes de Calor VRVcaldera biomassa per a gimnàs

Finalitzades les obres del centre de fitness Sohofit a Badalona

GMG 06/03/17

El passat mes de gener, GMG ha finalitzat la construcció d’un nou centre de fitness de l’empresa SOHOFIT, situat al carrer Ramon Martí i Alzina cantonada amb Joaquim Vayreda de Badalona.

El projecte redactat per GMG consisteix en la unió i l’adequació de tres naus industrials amb una superfície propera als 2.000 m2. L’edifici consta de diferents sales per a exercicis amb màquines de cardio, musculació, spinning, activitats dirigides, a més de servei de disc-jockey, estar-office amb màquines de vending, showroom d’articles esportius i vestuaris amb tots els serveis.

A nivell d’eficiència energètica, hem incrementat els aïllaments tèrmics de l’edifici i hem instal·lat una caldera de biomassa de 115kw per la producció de calefacció i aigua calenta sanitària. En quan a la refrigeració, hem previst bombes de calor VRV amb recuperació de calor i per a la renovació d’aire s’han instal·lat recuperadors entàlpics de calor d’alta eficiència. Tota la il·luminació artificial del centre és amb làmpades led.

A part del projecte d’obra i el càlcul d’instal·lacions, GMG també ha portat a terme l’estudi econòmic d’implantació, el projecte d’activitats i la legalització de l’estructura de les naus. Agraïm la confiança de SOHOFIT BADALONA que va inaugurar les noves instal·lacions el passat mes de febrer.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies