News
EnginyeriaEnergia FotovoltàicaFundació PortolàGMG Enginyeria i medi ambient

Finalitzem la nova seu de la Fundació Gaspar de Portolà, a Sant Feliu de Llobregat

GMG 18/11/21

La Fundació Gaspar de Portolà va iniciar-se amb un projecte apassionant  l’any 1989 com un centre especial de treball que facilita la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

El mes d’octubre del 2019, a GMG vam celebrar l’adjudicació del concurs d’idees per a construir la nova seu de la fundació a Sant Feliu de Llobregat i dos anys més tard, el passat mes d’octubre, hem entregat l’edifici finalitzat a la Fundació.

El nou edifici ocupa una parcel·la industrial a Sant Feliu de Llobregat de 4.500 m2 de superfície diferenciats en dos volums: un d’ús més industrial per cobrir les necessitats de serveis externs de jardineria i neteja, manipulats pesats i lleugers, emmagatzematge i molls de càrrega; i un segon volum amb un ús més administratiu que conté la recepció amb un showroom – botiga, el taller de confecció, les oficines d’administració, els vestuaris, els serveis i l’office.

Ambdós volums construïts estan relacionats per una gran rampa central que comunica les tres plantes i que té com a finalitat facilitar la circulació de tots els treballadors evitant les escales i els elevadors.

L’estructura és de formigó prefabricat i hem previst una possible ampliació d’entre 1.100 m2 i 2.800 m2 que caldria culminar en menys de 10 anys si es mantenen els ritmes de creixement actuals de la fundació.

L’edifici, tot i tractar-se d’un ús industrial, és energèticament eficient i disposarà d’una instal·lació d’energia fotovoltaica a la coberta capaç de subministrar el 60% de la seva demanda d’energia elèctrica.

A GMG ens mou la il·lusió per desenvolupar i fer realitat qualsevol encàrrec, però poder treballar en un projecte com aquest, enfocat a la part social i a la sostenibilitat, ha estat un privilegi.

Agraïm a tot l’equip de la Fundació Portolà la confiança dipositada en GMG per desenvolupar el seu projecte, especialment a la seva fundadora i presidenta, la Sra, Teresa Giralt Yglesias, que fa més de 30 anys va impulsar una idea que actualment ocupa a més de 100 persones.

També agraïm a l’equip de TRT l’excel·lent tasca de Project Management que han portat a terme, permetent entregar l’edifici segons planning i sense cap desviació econòmica.

http://www.gportola.com/?lang=ca

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies