News
EnginyeriaRehabilitació Energètica

Finalitzem les obres de la Llar Fundació

GMG 07/04/22

L’any 2016, GMG va guanyar el concurs d’idees convocat per la Fundació de l’Antiga Caixa Terrassa per abordar un ambiciós projecte de remodelació, ampliació i rehabilitació energètica de l’edifici de LaFACT Gent Gran, anteriorment conegut com La Llar de l’Ancianitat; la residència per a gent gran construïda per l’Obra Social de la Caixa d’Estalvis de Terrassa l’any 1949.

Sis any després, hem finalitzat les obres que han consistit principalment en la renovació de totes les unitats residencials i dels espais comuns, així com la creació de nous menjadors, de nous espais d’estar i d’uns nous vestuaris per el personal d’atenció. També hem millorat l’eficiència energètica del centre introduint aïllaments tèrmics als tancaments exteriors i la millora del conjunt d’instal·lacions de l’edifici que ara disposa de climatització a totes les habitacions, per tal d’incrementar el confort de l’edifici i assolir una major sostenibilitat per l’activitat de l’equipament.

Han estat unes obres no exemptes de complexitat degut a que s’han hagut de realitzar per fases sense paralitzar l’activitat de l’edifici, ocupat per persones vulnerables i havent d’afrontar la pandèmia de la Covi-19 que ha afectat especialment al col·lectiu de les persones grans.

Estem molt contents amb el resultat i volem agrair al Patronat de la Fundació Antiga Caixa Terrassa i a la direcció de LaFACT Gent Gran, la confiança dipositada en GMG a l’hora d’abordar el seu ambiciós projecte.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies