News
UrbanismeGestió d'Actius AdjudicatsGestió d'Actius ImmobiliarisGestió urbanística

Gestió urbanística per SOLVIA

GMG 26/03/15

Des de fa més d’un any IMPLICA-GMG ha anat consolidant un nou projecte de col·laboració amb SOLVIA consistent en realitzar el seguiment i gestió d’un conjunt d’actius immobiliaris de Banc Sabadell i altres societats vinculades a aquesta entitat financera.

El projecte va néixer a finals de 2013, amb una cartera d’actius de sòl en desenvolupament, és a dir, que no han completat el procés de transformació urbanística, a diverses comarques de Barcelona: Vallès Occidental, Bages, Baix Llobregat, Penedès i Garraf.

Es tracta d’un projecte transversal, en que la participació conjunta d’IMPLICA i GMG ha estat clau per assolir el bon resultat obtingut fins ara, doncs ha permès combinar una gestió sistemàtica i eficient amb un ampli coneixement a nivell tècnic en el camp de l’urbanisme.

El treball abasta des de l’anàlisi dels nous actius que s’adjudica l’entitat fins que les finques esdevenen sòl finalista susceptible d’obtenir llicència d’obres, passant per la fase de planejament, gestió urbanística i execució de la urbanització.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies