News
EnginyeriaAll4labels

GMG conclou el procés d’implantació de la indústria All4labels

GMG 20/07/23

L’equip tècnic de GMG ha conclòs el procés d’implantació d’una indústria d’arts gràfiques a Terrassa que opera sota la direcció de la multinacional alemanya ALL4LABELS. El procés d’implantació, que s’ha desenvolupat al llarg d’un any, ha requerit el treball coordinat de molts elements, tots ells dirigits des de la seva funció de Project Managment per la secció d’enginyeria de GMG.

En el projecte s’han implementat solucions que converteixen la nova seu d’aquesta entitat en un exemple de funcionament sostenible, on es controlen de manera sistemàtica paràmetres com les emissions d’aigües residuals, els COVS i els residus, així com els consums de cada línia de producció o procés.

A nivell tecnològic, el centre compta amb instal·lacions totalment noves en les quals coexisteixen en total coordinació, les instal·lacions tèrmiques, elèctriques, mecàniques, de control i les renovables. Sobre aquest últim punt, i també dirigit per GMG, la indústria comptarà amb una instal·lació d’autoconsum solar fotovoltaic de 400 kW que seran utilitzats en la seva gran majoria per l’entitat, amb abocaments molt puntuals a la xarxa.

El passat 9 de juny es va realitzar la inauguració de l’activitat amb la presència de l’Alcalde de Terrassa Jordi Ballart, del president regional d’ALL4LABELS i dels més de 100 treballadors de l’empresa.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies