News
EnginyeriaRehabilitació industrial Terrassa

GMG conclou el procés d’implantació d’una indústria d’arts gràfiques

GMG 24/11/22

L’equip tècnic de GMG ha conclòs, el mes d’octubre passat, el procés d’implantació d’una indústria d’arts gràfiques a Terrassa, realitzant íntegrament el projecte, la direcció d’obra i el Project Management.

El procés, desenvolupat durant 1 any, es va centrar en la renovació total d’una nau industrial de 5.000m2 per a dotar-la, a nivell d’obra i instal·lacions, de les condicions adequades per a la seva explotació.

Amb actuacions en obra civil orientades a la rehabilitació total de la coberta i el paviment, a l’execució de totes les sectoritzacions, a l’habilitació d’una zona de producció, una zona d’emmagatzematge i expedicions, més una secció administrativa de 700m2, els més de 70 treballadors del centre, desenvolupen ara la seva activitat amb unes condicions de treball excepcionals.

Específicament a nivell d’instal·lacions, es van implementar els projectes i execució de les xarxes de mitja i baixa tensió (estació transformadora inclosa), aire comprimit, enllumenat, climatització, fred industrial, protecció contra incendis, ventilació controlada, aspiració de COVS en ambients ATEX, control d’emissions, emmagatzematge de productes químics (EPQ), sanejament i lampisteria.

L’equip de GMG, compromès amb l’eficiència i l’estalvi energètic, ha desenvolupat, a més, el projecte d’energia solar fotovoltaica, pendent d’execució, amb una potència instal·lada de 400 kWp, la qual cosa a nivell energètic implicarà la cobertura del 70% de la demanda elèctrica anual de tota la indústria.

Amb un control econòmic sistemàtic, s’ha aconseguit que la repercussió de la implantació, incloent-hi les modificacions implementades durant l’execució, estigui molt per sota de les ràtios habituals per a la magnitud dels treballs realitzats.

GMG aprofita per a agrair a Relieves Egara, la confiança en el nostre equip per a dur a terme un procés tan il·lusionant com decisiu per a l’entitat.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies