News
ArquitecturaEficiència EnergèticaSostenibilitat Econòmica

GMG conclou el projecte i comença l’execució d’implantació d’una indústria sota condicions de sostenibilitat i equilibri pressupostari

GMG 29/06/15

Des del mes de gener de 2015, GMG ha desenvolupat el projecte d’implantació d’una indústria de reparació, manteniment i fabricació de maquinària industrial a Terrassa.

El projecte ha estat promogut per l’empresa ANTONIO HERNÁNDEZ MÉNDEZ, S.L., el qual amb més de 30 anys d’experiència en el sector, ha confiat en GMG per desenvolupar tant els projectes tècnics com la direcció d’execució de totes les instal·lacions.

La singularitat del projecte rau en la coexistència d’instal·lacions generalistes i especials. D’aquesta manera no només s’han dissenyat les instal·lacions de climatització, electricitat de baixa tensió, sanejament, fontaneria, veu i dades, sinó que també s’han desenvolupat els projectes d’aire comprimit, evacuació de fums de soldadures en ambients ATEX i emmagatzematge de productes químics APQ, així com l’instal·lació de ventilació amb recuperació de calor i tota la xarxa de protecció contra incendi.

Combinar aquestes instal·lacions amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat de cadascuna d’elles, ha estat un repte pel nostre equip que amb aquest projecte fa un pas més en l’estratègia d’estendre a la branca industrial l’equilibri que mantenim en els projectes terciaris. Aquest equilibri es basa en la conjunció de la sostenibilitat econòmica amb la protecció del medi ambient.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies