News
EnginyeriaCertificat BREEAM

L’equip d’enginyeria de GMG desenvolupa el primer projecte d’instal·lacions en BIM-REVIT

GMG 23/07/20

GMG fa anys que treballa en Archicad i ara amplia el BIM també a Revit, oferint projectes d’enginyeria en aquest altre format. Així doncs, l’equip tècnic d’enginyeria de GMG està desenvolupant actualment el projecte d’instal·lacions elèctriques, mecàniques i especials de dos edificis residencials a Vilanova i la Geltrú.

L’edifici que s’ha dissenyat per a obtenir la millor classificació energètica possible (A/A) i disposarà a més a més de la certificació BREEAM. Amb aquest singular projecte, GMG conclou l’adaptació dels seus projectes cap al BIM, sent aquest el primer projecte que íntegrament es lliurarà en REVIT, establint un protocol de disseny que permetrà optimitzar els temps i els costos d’execució i materials.

En el projecte s’implementaran i modelaran tots els sistemes necessaris per a aconseguir els objectius de sostenibilitat establerts. Dins d’aquests sistemes es troben l’aerotèrmia (ja amb gas refrigerant R-32) per a la producció de l’aigua calenta sanitària i la climatització, la ventilació amb recuperació de calor i nous filtres amb carbó actiu, l’electrificació del 100% de les places d’aparcament i l’aprofitament de les aigües pluvials i grises per a la seva utilització en el reg i en la descàrrega dels WC respectivament. Addicionalment es deixarà la preinstal·lació necessària per a un sistema de producció d’energia solar fotovoltaica que cobreixi les necessitats de demanda dels serveis comuns del projecte.

L’equip de GMG, en aquests temps complexos, continua apostant en els seus projectes per la sostenibilitat i la reducció de la petjada de carboni.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies