News
EnginyeriaEstalvi EnergèticPIPS AbreraTarifes Energètiques

GMG finalitza el procés de reducció de la potencia contractada a 6 naus industrials en el parc Industrial de Proveidors de SEAT a Abrera

GMG 11/02/14

Amb l’objectiu de paliar els efectes econòmics que per l’empresa gestora del parc ha tingut l’Ordre IET/1491/2013 de l’1 d’agost, que revisava a l’alça els peatges d’accés a l’energia i determinades tarifes de les instal·lacions de règim especial a partir del segon trimestre del 2013, GMG i IMPLICA han desenvolupat tot el procés d’adequació de la potencia contractada a 6 naus industrials i un edifici administratiu en el Parc indsutrial de provedidors de SEAT (PIPS Abrera).

Aquest procés, realitzat en coordinació amb l’empresa distribuidora i l’empresa comercialitzadora, ha consistit en l’adequació física de l’instal·lació, la legalització i la renegociació de la totalitat de les contractacions.

Els resultats de tot el procés que s’han fer d’acord amb el protocol intern de GMG (veure enllaç) i significarà un estalvi de més de 4.100,00€/mes (50.000 €/any) amb inversions que seran amortitzades amb 3 mesos.

Aquest projecte és un clar exemple del que es pot fer per combatre des de la legalitat, el consum responsable i l’optimització de les instal·lacions, els creixents i constants augments dels preus de l’energia que les empreses elèctriques i el govern de l’estat espanyol apliquen als consumidors.

Des de GMG desitgem que tots els consumidors (industrials, terciaris o domèstics) tinguin present que de la mateixa manera que en el cas de l’energia, la potencia més barata és la que no necessitem contractar.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies