News
ArquitecturaVibia lighting

GMG finalitza la direcció executiva de VIBIA LIGHTING

GMG 04/04/19

GMG amb col·laboració amb SausRibaLlonch Arquitectes (SRLL), ha finalitzat els treballs tècnics d’implantació del centre logístic de VIBIALIGHTING situat a Gavà, Barcelona. L’edifici industrial, de més de 10.000 m2, ha estat concebut per desenvolupar en el seu interior tots els processos de desenvolupament de producte (disseny) , producció i muntatge, administració, comercialització i expedició de lluminàries de disseny.

L’execució ha estat un repte molt especial per tot l’equip de GMG per l’alt nivell dels dissenys interiors, i per l’unió d’aquests acabats amb un nivell de prestacions tècniques molt singulars, desenvolupades en un edifici amb múltiples espais, activitats i utilitzacions. Així doncs, a nivell tecnològic, s’han implementat solucions capdavanteres de regulació d’enllumenat i control domòtic, s’han executat solucions de control zonal de cabal, de règim i  temperatura, i s’ha integrat tot a través d’una passarel·la KNX per a realitzar un control centralitzat des del CPD.

A nivell energètic s’ha proposat i realitzat la direcció de l’execució de diversos sistemes actius molt eficients, amb controls de consums i paràmetres basats en mesuraments interiors continus, que permetran limitar significativament els consums energètics globals. S’ha de destacar de forma singular el control de paràmetres com la qualitat de l’aire interior, la recuperació de calor, la incidència solar, l’activació i regulació de l’enllumenat, el volum del sistema de l’aire comprimit, la temperatura de consigna d’ACS, etc.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies