News
ArquitecturaAuditoria Energèticaestalvi en la factura energètica

GMG finalitza la rehabilitació energètica de tres aparcaments comunitaris a Barcelona, Terrassa i Manresa

GMG 11/07/13

GMG ha finalitzat la rehabilitació energètica de tres edificis d’aparcaments comunitaris a Barcelona, Terrassa i Manresa, amb un total de 301 places d’aparcament. Els tres projectes de rehabilitació energètica han seguit el protocol d’auditoria energètica de GMG, que consisteix en una minuciosa diagnosi prèvia que permet introduir un conjunt específic de mesures d’eficiència energètica, estrictament mesurades per a cada cas, assolint així l’òptima relació entre inversió i estalvi energètic.
El resultat és que amb una inversió mitjana de tant sols 35 € per plaça d’aparcament, s’ha aconseguit una reducció del consum d’energia elèctrica del 70% i un estalvi en la factura energètica de les comunitats  superior al 72%.  L’amortització d’aquesta petita inversió està prevista en un termini inferior als 18 mesos i permetrà un estalvi mig de 3.500 € / any per a cada comunitat.
A GMG defensem que en matèria de rehabilitació energètica, per obtenir grans estalvis energètics no s’han de prioritzar les grans inversions sinó els bons treballs d’auditoria energètica i diagnosi. El resultat d’aquests tres treballs validen, una vegada més, el nostre principi.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies