News
ArquitecturaReforma Integral

GMG finalitza les obres de reforma integral d’una casa catalogada a Barcelona

GMG 09/10/12

El passat mes de setembre GMG ha finalitzat l’obra de reforma integral d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres situat en el casc antic del barri d’Horta a Barcelona.

La intervenció sobre l’immoble, inclòs dins del catàleg de Patrimoni Arquitectònic de Barcelona, ha consistit en replantejar la distribució de l’habitatge per aconseguir espais més funcionals i polivalents i renovar la totalitat de les instal·lacions atenent als requeriments i necessitats de la propietat. A nivell formal, s’han reproduït els elements originals de la façana que s’havien perdut com la porta original de fusta massissa i treballada, l’espai semi-exterior del cancell d’accés i els porticons de finestres. A l’interior, s’ha optat per mostrar els elements constructius originals de l’habitatge provocant el contrast dels elements contemporanis que s’han introduït amb els antics de l’edifici com els sostres vistos o la volta catalana de l’escala.

En aquest projecte, que s’ha executat en tant sols tres mesos, GMG ha comptat amb l’excel·lent col·laboració de l’estudi d’interiorisme CASAMITJANA per a la definició dels espais interiors, la coordinació de l’obra i l’elecció del mobiliari.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies