News
ArquitecturaQualificació Energètica B

GMG finalitza les obres de reforma integral i rehabilitació energètica d’un habitatge unifamiliar al centre de Terrassa

GMG 03/12/18

L’habitatge, datat del 1883, formava part d’un conjunt de 3 habitatges en filera per a famílies obreres de l’època i s’ha rehabilitat obtenint la qualificació energètica B.

GMG l’ha rehabilitat, atenent les necessitats del client, mantenint la façana i reforçant l’estructura de fusta original del forjat de planta baixa i de la coberta. S’ha sanejat i enderrocat la part del pati posterior on hi havia coberts en mal estat i instal·lacions obsoletes.

Els murs mitgers han estat repicats parcialment per mostrar part de la història de l’edifici. A la dreta,  tenim la mitgera de maó massís de finals del segle XIX, mentre que a l’esquerra, confrontant amb un edifici veí ja inexistent, trobem un mur mitger més antic de maçoneria de pedra, possiblement de principis del segle XIX.

Amb una inversió molt continguda i a fi efecte d’aconseguir una bona eficiència energètica s’ha dotat a l’habitatge d’un conjunt de mesures consistents sobretot en un bon aïllament tèrmic en façanes i coberta, i, en la implantació d’un sistema de bomba aerotèrmica per produïr, calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària i assolir unes condicions òptimes de confort amb una despesa energètica molt reduïda.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies