News
ArquitecturaAerotèrmiaGMG AdeasGMG Girona

GMG inicia el projecte d’un nou edifici de 84 habitatges energèticament eficients a Girona

GMG 27/07/22

El passat mes de juny a GMG vam rebre l’encàrrec d’un nou edifici de 84 habitatges energèticament eficients a la ciutat de Girona. L’edifici es situarà a les confluències dels carrers Joan Coromines i Joaquim Ruyra, en el barri de Montilivi.

Amb un sostre edificat total d’uns 16.000 m2, l’edifici disposarà d’uns 5.000 m2 distribuïts en dues plantes de soterrani per aparcament amb unes 114 places d’aparcament i 84 trasters. Sobre rasant l’edifici tindrà un sostre construït d’uns 11.000 m2 que donaran cabuda a un total de 84 habitatges, 53 de tres dormitoris, 18 de dos dormitoris i 13 dúplex de quatre dormitoris, tots ells amb àmplies terrasses exteriors.

Els habitatges tindran la màxima qualificació energètica. El sistema de climatització, juntament amb la producció d’aigua calenta sanitària, serà per aerotèrmia i, com a singularitat, per la calefacció es combinarà l’aerotèrmia amb un sistema de sòl radiant.

Aquest mes de juliol fem entrega a l’empresa promotora d’un avantprojecte molt complert, que ja ha estat projectat i modelat en BIM. A finals de setembre preveiem l’entrega del projecte bàsic i cap a final d’any l’entrega del projecte executiu. Encara no s’ha fixat data per l’inici de les obres, tot i que es preveu pel primer semestre de l’any 2023.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies