News
ArquitecturaEficiència EnergèticaPromoció SostenibleRehabilitació Energètica

GMG participa a la jornada sobre aïllaments i revestiments de façanes al Col•legi d’Aparelladors

GMG 23/05/14

El passat 21 de maig, la Delegació d’Osona del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i enginyers d’edificació va organitzar una sessió tècnica sobre aïllaments i revestiments de façanes en obra nova i rehabilitació d’edificis.

L’objectiu de la sessió fou donar a conèixer als assistents els sistemes de l’empresa Sto per millorar el comportament de l’envolupant de l’edifici en els processos de rehabilitació i obra nova, preservant els valors dels edificis antics i moderns, essent la guia en el disseny de l’entorn humà i alhora conscient amb el medi ambient.

Toni Mas i Douany Casate, arquitecte i enginyer de GMG, van participar en una ponència com a empresa especialitzada en la sostenibilitat i l’eficiència energètica dels edificis d’obra nova i en la rehabilitació energètica per tal d’assolir la reducció del consum i cost energètic.

L’exposició de l’equip de GMG, que ha treballat en diverses ocasions amb l’empresa Sto, va estar marcada per la presentació de l’Edifici Osona, que obtingut diversos premis (Premi Endesa 2011 a la promoció immobiliària més sostenible, Menció als Premis Construmat 2013 a la innovació tecnològica, Menció als Premis immobiliaris internacionals Asprima-Sima 2014). GMG va donar a conèixer els resultats de la monitorització del primer any d’utilització de l’edifici, que ha suposat una despesa energètica per habitatge equivalent a 40€/mes (iva inclòs) pel consum d’aigua calenta sanitària i calefacció, la qual és atribuïble en gran mesura a la utilització del sistema SATE.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies