News
EnginyeriaGMG adequació CAP MeridianaICS

GMG redacta el projecte de reforma integral de la planta primera del CAP Ciutat Meridiana

GMG 18/11/21

En ple procés d’adequació dels centres d’atenció primària de Barcelona, l’ICS ha confiat en l’equip tècnic de GMG per a la redacció i la direcció d’obres de la reforma integral del CAP Ciutat Meridiana.

Aquesta reforma, que inclou l’obra civil i les instal·lacions, és una fase inicial de la reforma total del centre i per tant haurà d’incloure els elements que posteriorment seran aprofitats en la resta de fases.

El compromís  per l’eficiència energètica i la sostenibilitat de l’ICS i de GMG es manifestarà amb la millora de l’envolupant exterior i la substitució dels sistemes de producció de fred i calor realitzat actualment per una refredadora d’aigua i el de producció d’aigua calenta sanitària realitzat amb una caldera a gas, per un sistema únic d’expansió directa VRF amb recuperació de calor i regulació zonal.

Paral·lelament es modificarà l’enllumenat interior i totes les lluminàries seran de Leds amb un control DALI amb regulació segons l’ocupació i el nivell de llum natural de cada espai.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies