News
ArquitecturaNicaragua

GMG signa un nou conveni de col•laboració a Nicaragua

GMG 26/03/15

GMG i el Consell Nacional d’Universitats de Nicaragua (CNU), han signat un conveni de col·laboració, amb l’objectiu de fer els primers passos per convertir el model d’estalvi energètic implantat a la Universitat Nacional Agrària (UNA), en un model per a tots els centres universitaris públics i privats del país.

A partir dels excel·lents resultats obtinguts en els projectes desenvolupats a la UNA i un cop optimitzades les estratègies per a les condicions del país, el CNU pretén utilitzar els mateixos protocols per a la implantació de bones pràctiques energètiques en els seus 10 centres universitaris, amb la finalitat de rebaixar el seu consum energètic. Segons estimacions de GMG, en termes econòmics, només en aquestes deu universitats, l’estalvi per a l’estat nicaragüenc podria arribar als 4 milions de dòlars l’any.

En una conferència de premsa realitzada a Managua el passat mes de febrer, el President del CNU Eng. Telèmac Talavera, principal impulsor d’aquesta idea, va anunciar el començament del projecte i la voluntat de convertir-lo en una estratègia per al país.

Amb aquesta finalitat, GMG ha desenvolupat una aplicació informàtica que permet monitoritzar les bones pràctiques energètiques i visualitzar la seva relació amb l’estalvi energètic aconseguit. L’estalvi es monitoritza a la vegada mtijançant analitzadors de xarxa que envien des de Nicaragua en temps real i via Wi-Fi, les dades de tots els paràmetres energètics a GMG.

Iniciem molt il·lusionats aquest projecte de sostenibilitat amb el CNU, enfocat sens dubte a fomentar l’estalvi energètic, la protecció del medi ambient, l’educació i la responsabilitat social. Agraïm al consultor internacional de la UPOLI, el Dr. Raul Lira Morel la seva invitació i perseverança a aplicar el treball i els esforços de GMG a Nicaragua, agraïm a l’empresa catalana Smilics Technologies el seu suport desinteressat que ha permès disposar de la més avançada tecnologia i agraïm molt especialment a totes les persones de Nicaragua, que han confiat i col·laborat amb GMG oferint la seva total implicació i aportant el factor imprescindible per assolir els bons resultats aconseguits fins ara.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies