News
ArquitecturaEdificació SostenibleEficiència Energètica

Iniciem les obres d’un nou centre de fitness Sohofit a Badalona

GMG 15/07/16

Aquest mes de juliol GMG inicia la construcció d’un nou centre de fitness de l’empresa SOHOFIT, situat al carrer Ramon Martí i Alzina cantonada amb Joaquim Vayreda de Badalona.

Seguint la tendència d’implantació de serveis esportius i de lleure dins de les àrees industrials, el projecte redactat per GMG consisteix en la unió i l’adequació de tres naus industrials amb una superfície propera als 2.000 m2. Eh el programa de l’edifici s’ha previst la dotació de diferents sales per a exercicis amb màquines de cardio, musculació, spinning, activitats dirigides, a més de servei de disc-jockey, estar-office amb màquines de vending, showroom d’articles esportius i vestuaris amb tots els serveis.

A nivell d’eficiència energètica, en el projecte hem previst incrementar els aïllaments tèrmics de l’edifici i aprofitar la il·luminació natural de la coberta. La producció de calefacció i aigua calenta sanitària es farà mitjançant una caldera de biomassa de 180kw, mentre que per a la refrigeració, s’instal·laran bombes de calor i ventiladors de grans dimensions per forçar el moviment de l’aire. Per a la renovació d’aire hem previst recuperadors entàlpics de calor d’alta eficiència i tota la il·luminació artificial serà amb leds.

A part del projecte d’obra i el càlcul d’instal·lacions, GMG també ha portat a terme l’estudi econòmic d’implantació, el projecte d’activitats i la legalització dels altells de les naus. Agraïm la confiança de SOHOFIT BADALONA que preveu inaugurar les noves instal·lacions durant el darrer trimestre de l’any.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies