News
EnginyeriaCalificació Energética APla Parcial de Can Colomer

Nou projecte residencial de 70 habitatges a Can Colomer a Terrassa

GMG 18/11/21

GMG ha tramitat la sol·licitud de llicència del projecte bàsic d’un nou edifici residencial promogut pel Grup Sorigué i emplaçat en la segona fase d’urbanització del sector de Can Colomer de Terrassa.

Es tracta d’un bloc de 70 habitatges, 5 d’ells protegits de preu concertat, de 3 i 2 dormitoris, amb amplies terrasses exteriors, un gran local comercial, 105 places d’aparcament, 70 trasters i una zona comunitària enjardinada amb piscina. La seva superfície construïda sobre rasant distribuïda en PB + 5 és de 8.400 m2, en soterrani tenim un total de 4.400 m2 construïts en dos nivells.

El projecte preveu un elevat grau d’aïllament de l’edifici i uns sistemes de climatització i de producció d’aigua calenta sanitària per aerotèrmia en expansió directa. No només ens hem proposat assolir la qualificació energètica A tant en emissions de CO2 com en consum d’energia primària, sinó que també l’edifici sigui un NZEB (Near Zero Energy Building). Per aconseguir-ho, el dotarem de producció elèctrica fotovoltaica comunitària, de manera que l’edifici sigui capaç d’autoproduir l’energia elèctrica que requereixen tots els seus serveis comunitaris i, alhora, vendre els excedents a la xarxa elèctrica.

Els habitatges tindran el mateix nivell d’acabats i prestacions que l’anterior promoció que Sorigué ja va entregar el passat mes de juliol dins del sector de Can Colomer en la que ja s’han venut tots els habitatges.

Volem agrair al Grup Sorigué la confiança dipositada en GMG per impulsar aquest nou projecte.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies