News
Arquitecturagrup Sorigué Terrassaqualificació energètica A Terrassa

Nova promoció de 58 habitatges energèticament eficients a Can Colomer, Terrassa

GMG 02/12/19

L’any 2004, GMG va redactar el Pla Parcial de Can Colomer. En aquell moment es tractava de l’encàrrec d’urbanisme més rellevant que havíem rebut mai i vam posar-nos a treballar molt il·lusionats en aquest nou sector de sòl urbanitzable previst pel POUM de Terrassa al nord oest de la ciutat. A banda d’uns 4.452 habitatges dels que un 20% serien protegits en règim general i un altre 10% de preu concertat, el sector preveia destinar el 70% de la seva superfície a sòl públic amb un 10% d’equipaments i el 38% d’espais lliures (d’un total de 47Ha).

La tramitació va ser tot un èxit per un Pla parcial d’aquesta importància, que es va aprovar definitivament el juliol del 2006. Anys més tard, el maig del 2008, rebíem l’aprovació del projecte de reparcel·lació i d’urbanització i el següent mes de Juliol iniciàvem les obres d’urbanització de tot el sector.

Malauradament, la paralització generalitzada del sector immobiliari va fer aturar les obres el setembre del 2010, que es van reprendre a l’octubre del 2011 per finalitzar únicament la primera fase d’urbanització de la carretera de Rellinars.

L’any passat vam rebre com una molt bona noticia l’encàrrec d’un nou edifici residencial situat en aquesta primera fase d’urbanització així com la intenció de reiniciar les obres d’urbanització de la fase 2.

El grup Sorigué promou aquest bloc de 58 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris, 91 places d’aparcament, 58 trasters i una zona comunitària enjardinada amb piscina. La seva superfície construïda sobre rasant distribuïda en PB + 5 és de 8.400 m2 i la de sota rasant de 3.600 m2 en dos nivells de soterrani. Assolirà la qualificació energètica A gràcies a l’elevat grau d’aïllament de l’edifici i a l’eficiència dels sistemes de climatització i de producció d’aigua calenta sanitaria.

El passat mes de juny, vam iniciar les obres de l’edifici i la seva finalització es preveu pel primer trimestre de 2021. Des de la nostra news, volem agrair a Grup Sorigué la confiança dipositada en GMG per impulsar aquest projecte.

https://sorigueinmobiliaria.com/promociones-en-curso/promociones-en-la-provincia-de-barcelona/tarrasa-can-colomer/

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies