News
ArquitecturaCursos Diputació de BarcelonaPla local d'habitatge

Participació de GMG en diverses jornades sobre habitatge

GMG 02/12/19

Amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències sobre el tema de l’habitatge, els tècnics de GMG han estat convidats recentment en diverses sessions organitzades per diferents entitats que treballen aquest àmbit.

El passat 29 d’octubre, en el marc del Seminari d’actualització urbanística organitzat per la Diputació de Barcelona, la Maria Bonet, geògrafa, i en Joan Badia, arquitecte, van exposar el Pla local d’habitatge de Sabadell 2019-2024, redactat per GMG i aprovat pel Ple el passat 27 de maig de 2019.

El dia 30, dins del Postgrau en Polítiques d’habitatge, organitzat per la Demarcació de Girona del Col·legi d’arquitectes de Catalunya, en Joan Badia va participar en una taula rodona sobre Plans locals d’habitatge, en la que es va debatre principalment sobre metodologia i aspectes tècnics de la redacció i contingut d’aquest tipus de plans.

Properament, durant el mes de desembre, esta prevista la participació de GMG en dues sessions més: el proper dimarts 10 de desembre en Toni Mas tractarà el tema de l’habitatge des del punt de vista de la sostenibilitat i estalvi energètic en el marc del cicle de conferències sobre el canvi climàtic, al Casal de cultura de Matadepera. I, el dia 18 de desembre GMG participarà en el Màster de Direcció d’empreses immobiliàries innovadores organitzat per l’APCE i l’Escola Sert del COAC, amb la sessió dedicada als edificis en situació de volum disconforme i fora d’ordenació.

Ja sigui des del punt de vista de la planificació i polítiques públiques, com des de la sostenibilitat en l’edificació, el tema de l’habitatge torna a estar molt present a les agendes de les administracions, promotors i usuaris.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies