News
ArquitecturaParc logísitic AbreraPATRIZIAPIPS Abrera

PATRIZIA adquireix PIPS ABRERA. IMPLICA continua gestionant el Parc

IMPLICA 19/11/20

El fons d’inversió alemany PATRIZIA va adquirir a LIBERBANK el passat mes de juny el Parc Logístic PIPS ABRERA (www.pipsabrera.com) ubicat al Polígon Sant Ermengol d’Abrera amb façana a l’autovia A2 i molt proper a l’autopista AP7. Aquest Parc té més de 70.000m2 de superfície i uns 50.000 metres quadrats construïts distribuïts en 6 naus logístiques de diverses superfícies i un edifici d’oficines. El conjunt es va promocionar fa més de 25 anys per allotjar als proveïdors logístics de SEAT. IMPLICA s’ha encarregat de la gestió del Parc (Property Management) des de l’any 2012, data en la que LIBERBANK va adquirir tot el conjunt per liquidació de l’anterior propietari.

Aquesta operació immobiliària ha estat la més important del sector industrial i logístic a Catalunya durant el primer semestre del present exercici i s’ha tancat durant les setmanes del primer confinament. Aquest és un altre testimoni de l’atractiu d’aquest tipus d’actius pels inversors institucionals malgrat la pandèmia COVID 19.

Tot i el canvi de titularitat, IMPLICA continua gestionant el Parc per interès de PATRIZIA. Volem aprofitar aquesta tribuna per agrair tant a la propietat anterior com als nous titulars la confiança professional que ens han atorgat per continuar desenvolupant la nostra activitat.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies