Enginyeria
Industria

Terrassa

ALL4LABELS

Seu Central All4labels

Implantació d'una nova seu administrativa i de producció, per a una entitat de impressió d'etiquetes adutoadhesives per a sectors alimentaris, farma i cosmética

Superfície

5000 m2

Data

2022-2023

Localització

Carrer Pisuerga 27-27, Terrassa

Fotografia

Berta Tiana Fotografia

Repte

Implantació d’una activitat industrial d’impressió d’etiquetes autoadhesives en una nau de 5000m2

Implantació d’una activitat industrial d’impressió d’etiquetes autoadhesives, amb capacitat per al creixement ordenat de la seva producció i per a la incorporació de nous serveis a curt termini.
Controlar els costos d’inversió i assolir el compliment normatiu mediambiental d’aplicació i corresponen a un activitat potencialment contaminant, amb el requisit principal de disposar la industria en funcionament en nou mesos

Procés

Planificació detallada de la implantació, amb la incorporació de noves idees i necessitats també de forma ordenada

A partir de l’anàlisi de les necessitats actuals i futures, es defineixen, d’acord amb els promotors els criteris d’implantació, la planificació d’execució i la posada en marxa de tots els sistemes.
La complexitat de la industria a nivell d’instal·lacions, amb la presencia de diversos sistemes, ha requerit la coordinació de tots els industrials i proveïdors per a disposar de la industria totalment operativa en el termini previst.
Addicionalment a la part industrial, es realitzo l’ampliació integral tant de les zones administratives com de les zones associades a la producció, així com una millora global de l’envolupant de l’edifici per a reduir les pèrdues energètiques associades a aquest paràmetre.

Resultat

Projecte integral, desenvolupat amb la col·laboració entre tècnics, propietat i industrials

En base als criteris anteriors, es desenvolupa la implantació el projecte amb la implementació de sistemes necessaris. Tot l’anterior realitzant addicionalment als treballs d’enginyeria, els treball de Project Management, assolint una reducció dels temps d’implantació i per tant del començament de la producció. Addicionalment es projecte la implantació de 300 kWp de energia solar fotovoltaica actualment en procés d'execució

Consciència
En el resultat final del projecte es va obtenir una reducció d'emissions de COVs d'un 70% i una reducció de residus especials del 15%.
Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies