News
ArquitecturaAerotèrmia DaikinQualificació Energètica ASistema Passiu

Rehabilitació energètica d’un habitatge entre mitgeres a Sabadell

GMG 04/04/19

El passat mes de febrer vam finalitzar la rehabilitació energètica d’un habitatge entre mitgeres al carrer Les Paus de Sabadell.

Les actuacions principals, sobre la casa construïda a principis de segle passat, han estat la de buidar el pati de construccions annexes, restaurar el sostre de la planta baixa en forma de volta i refer la coberta que presentava molt mal estat. També hem construït un altell aprofitant l’espai que teníem de sotacoberta on hi hem previst un estudi i una habitació de jocs comunicada per un doble espai a les dues habitacions infantils. Hem refet tota la distribució de la casa per adaptar-la a les necessitats familiars dels nous propietaris.

Com ens agrada fer a GMG, hem mantingut visibles part de l’estructura i les parets de la casa que ens permeten visualitzar que l’edifici té molts anys i molta història, contrastant amb els nous acabats d’aquelles parts de l’habitatge que hem renovat.

Energèticament hem aïllat la casa respecte del terreny, hem afegit aïllament tèrmic als interiors de les façanes, a les mitgeres i especialment a la coberta. Hem muntat finestres d’alumini amb trencament de pont tèrmic i envidraments d’elevades prestacions i persianes de corda que ens permeten el control solar sense perdre l’estètica tradicional. Per la climatització i la producció d’aigua calenta hem recorregut a un sistema d’aerotèrmia Daikin que juntament amb el conjunt de sistemes passius, ens permet assolir una qualificació energètica A.

Estem molt contents amb el resultat final que ha agradat molt tant als propietaris com a nosaltres.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies