News
UrbanismePla territorial sectorial de l’habitatge

GMG col·labora amb l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

GMG 30/03/23

El passat 22 de març, la Maria Bonet i en Joan Badia, de GMG, van realitzar una ponència a Girona sobre el Pla territorial sectorial de l’habitatge i els Plans locals d’habitatge, en el marc del “Curs per a arquitectes municipals de petits municipis 2022-2023”, organitzat per l’Escola Sert i l’Agrupació d’arquitectes al servei de l’Administració local.

En aquesta sessió es van exposar els continguts del PTSH, encara no vigent, i la seva relació amb els instruments de competència municipal en matèria d’habitatge com son els PLH o les Memòries socials del planejament urbanístic.

En Joan Badia també va col·laborar a finals de desembre amb la mateixa Escola Sert, del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb dues ponències dins del “Màster en direcció d’empreses immobiliàries innovadores” (5a edició), sobre les temàtiques de l’Estudi econòmic d’un sector, i sobre les situacions de volum disconforme i fora d’ordenació, aquestes a la seu de Barcelona.

Tant la primera, relacionada amb la planificació de les polítiques d’habitatge, com aquestes últimes, de contingut urbanístic, son temes en constant evolució sobre els que darrerament es produeixen  freqüents canvis normatius, i convé per tant un reciclatge i una formació continuada per part dels tècnics. D’aquí l’èxit de participació en les sessions d’enguany.

https://www.escolasert.com/ca/oferta-formativa/master-gestio-empresa-inmobiliaria

https://www.escolasert.com/ca/oferta-formativa/curs-arquitectes-municipals-de-petits-municipis-part-2

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies