News
UrbanismeÀgora d'UrbanismePMU TerrassaVapor Cortès

GMG presenta la Modificació del PMU Vapor Cortès a l’Àgora d’Urbanisme

GMG 24/11/22

El passat 15 de novembre es va celebrar la 4a edició de l’Àgora d’Urbanisme, jornada organitzada a partir d’un conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) per compartir el planejament urbanístic més rellevant aprovat per les Comissions territorials d’urbanisme al llarg de l’any 2021.

En aquesta sessió es van presentar 14 plans urbanístics, que el jurat va seleccionar pel seu interès tècnic, per actuar en un espai emblemàtic, per gestionar aspectes complexos, o per la innovació que aporten. Entre ells es va exposar la Modificació del Pla de millora urbana del Sector Vapor Cortès, de Terrassa, redactat per GMG.

Aquesta Modificació de PMU va ser seleccionada pel seu interès des del punt de vista de la viabilitat de l’actuació urbanística i de la dificultat d’intervenció en el teixit urbà consolidat. Es tracta d’un planejament que té per objectiu revertir la situació d’estancament produïda en a partir de la crisi immobiliària de l’any 2008 i permetre iniciar l’execució d’aquest sector definint una sèrie d’actuacions estratègiques com la redefinició puntual de l’ordenació, la reducció de les càrregues d’urbanització, la compensació d’indemnitzacions, o altres mesures per facilitar la gestió urbanística.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies