News
UrbanismeMillora de la Mobilitatprojecte d'urbanització

GMG redacta el projecte executiu de millora de la urbanització de l’Avinguda del Centenari d’Amadeu Vives, a Collbató

GMG 17/01/12

El projecte permetrà executar les obres de reurbanització d’una de les principals vies del municipi, per a les quals es va obtenir subvenció de la Generalitat de Catalunya en el marc de la convocatòria per a “actuacions de millora paisatgística de rambles, passeigs i avingudes arbrades dels municipis de Catalunya”.

El passat mes de desembre es va lliurar a l’Ajuntament de Collbató el projecte executiu per poder procedir a la licitació de les obres. L’objectiu principal del projecte és transformar aquesta via, de gairebé un quilòmetre de llargada, en un eix cívic d’accés al nucli antic, millorar la seva imatge des del punt de vista del paisatge urbà i adequar la seva urbanització a les necessitats en matèria d’accessibilitat, seguretat i funcionalitat.

L’Avinguda del Centenari d’Amadeu Vives és l’únic carrer de caràcter urbà que creua l’autovia i connecta en els seus extrems els dos centres històrics del municipi: el nucli antic de Collbató i el nucli de la Font del Còdol. A més, recull equipaments de gran importància com el CEIP La Salut o la zona esportiva.

El projecte preveu el soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió, refer de nou les voreres, ampliant-les i incorporant un carril bici, plantar til·lers a banda i banda del carrer, unificar la resta de mobiliari urbà, i substituir els fanals per un model més eficient energèticament.

S’incorporen també diverses mesures per millorar la mobilitat i accessibilitat de persones i vehicles, com cruïlles elevades, guals de vianants adaptats a la nova normativa d’accessibilitat, aparcaments i guals de vehicles.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies