News
ArquitecturaEficiència Energètica

GMG rehabilitarà la llar de l’ancianitat de Terrassa

GMG 27/04/16

GMG s’ha adjudicat el concurs d’idees per rehabilitar l’edifici de la Llar Fundació, coneguda antigament com la Llar de l’Ancianitat de Terrassa.

Inaugurada l’any 1949 com a obra social de l’antiga Caixa d’Estalvis de Terrassa, amb una capacitat de més de 130 residents, es tracta de la residència de referència de la ciutat, amb major capacitat, prestigi i trajectòria històrica.

El projecte de reforma, ampliació i rehabilitació energètica, consistirà en la renovació de la totalitat d’unitats residencials i dels espais comuns, així com la creació de nous menjadors, de nous espais d’estar i d’uns nous vestuaris per el personal d’atenció. També es contempla la millora de l’eficiència energètica del centre introduint aïllaments tèrmics als tancaments exteriors i la millora del conjunt d’instal·lacions de l’edifici, per tal de fer molt més sostenible l’activitat del centre.

Aquest encàrrec ens il·lusiona especialment, doncs ajudarà a impulsar i a consolidar un dels actius més importants de l’obra social de la desapareguda Caixa d’Estalvis de Terrassa, que més ha contribuït a l’atenció de la gent gran de la nostra ciutat.

Per tant, volem agrair al Patronat de la Fundació Antiga Caixa Terrassa i a la direcció de la La Llar, la confiança dipositada en GMG a l’hora d’abordar el seu ambiciós projecte.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies