News
Urbanismecentre comercial GlòriesModificació PGM

Modificació del PGM per a la remodelació i l’ampliació del Centre Comercial Glòries

GMG 09/10/12

GMG col·labora amb L35 en la redacció de la Modificació puntual del Pla General Metropolità per la remodelació i ampliació del Centre Comercial Glòries de Barcelona. Aquest pla té un doble objectiu: d’una banda, renovar el centre comercial actual, millorant les connexions amb l’entorn, creant nous locals, i redissenyant els espais lliures interiors; i d’altra banda, aconseguir un nou espai públic en l’àmbit del 22@ en la confluència entre els carrers d’Àlaba i Sancho d’Àvila.

Es planteja una renovació integral del Centre Comercial Glòries, després de quinze anys de funcionament, que modificarà tant la seva fisonomia exterior com els espais interiors, i sobretot la seva relació amb l’entorn, doncs es tracta d’un dels àmbits de la ciutat que més s’ha transformat durant aquest període i que, amb la futura reurbanització de la Plaça de les Glòries, encara ha de continuar canviant.

La Modificació de PGM va ser aprovada inicialment el passat 16 de juliol per la Comissió d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies