News
ArquitecturaRehabilitació d'OficinesRehabilitació Energètica

Noves oficines per Lékué

GMG 29/06/15

Lékué, líder mundial en el desenvolupament d’estris i motlles de cuina realitzats en silicona, ha confiat a GMG el projecte i el management de les noves oficines administratives en la seu central de la Llagosta, Barcelona.

El projecte d’uns 500 m2 de superfície havia d’optimitzar els espais per donar cabuda a uns 60 llocs de treball en esquema d’oficina oberta, millorar el confort, les prestacions i la qualitat espaial.

Lékué també ha apostat per la rehabilitació energètica millorant l’eficiència de les seves oficines. D’aquesta manera hem aïllat tèrmicament tots els tancaments, hem potenciat l’ús de la il·luminació natural integrant els lluernaris de la coberta, s’han instal·lat lluminàries LED allà on es requeria, s’han centralitzat les unitats de climatització en una sola unitat exterior VRV d’alta eficiència, hem disposat una impulsió per cortina d’aire perimetral i un sistema de ventilació per renovació de l’aire.

Aquestes mesures han permès reduir la potència instal·lada de climatització i il·luminació en un 58%.

Un més després de la seva inauguració, el client ha pogut prescindir totalment de l´ús de la il·luminació artificial en la sala principal. Un cop superat l’any d’ús de les oficines, realitzarem el comparatiu que determini la reducció en consum energètic respecte de l’anterior escenari.

Volem agrair la confiança que els responsables de Lékué han dipositat en GMG i l’esforç de tots els industrials i operaris participants en l‘obra, que han fet possible finalitzar amb èxit el projecte dins dels terminis plantejats.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies