News
ArquitecturaGestió Naus Industrials

Obsolescència del mercat de les naus industrials

IMPLICA 29/06/17

El passat mes de gener IMPLICA va rebre l’encàrrec d’un dels seus clients per la recerca d’una nau industrial d’uns 3.000m2 per traslladar i ampliar la seva activitat productiva dins del Vallès Occidental. Hores d’ara no hem trobat la nau que cobreixi les seves necessitats després d’una recerca continua i activa i havent contactat amb altres professionals que ens poden oferir producte alternatiu.

La combinació de les variables superfície, ubicació i compliment dels requisits normatius ambientals i d’activitats, aplicades a la suposada oferta disponible existent, ens ofereix molt poques alternatives. Hem estudiat i visitat un conjunt rellevant de naus i detectem que una part significativa del parc actual és obsolet sigui per antiguitat o sigui per la dificultat en el compliment normatiu vigent.

Aquesta és una paradoxa més del mercat immobiliari. Malgrat l’excés de producció en l’època de la bombolla immobiliària i sumant el factor del tancament d’empreses durant la crisi i per tant més disponibilitat de naus industrials, ens trobem hores d’ara que existeix una dissociació entre el producte disponible i la seva funcionalitat real.

Inversors immobiliaris! Tenen una interessant oportunitat al mercat de naus industrials per donar resposta a aquesta demanda del mercat no atesa, sempre i quan, les seves taxes de rendibilitat expectant es puguin cobrir amb uns lloguers que continuïn fent competitives les empreses industrials.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies