News
ArquitecturaEstalvi EnergèticObres d'AdequacióProject Management

S’inaugura la nova escola d’idiomes FIAC a Sabadell

GMG 09/10/12

El passat mes de setembre, GMG ha finalitzat l’adequació d’una nova escola d’idiomes FIAC al carrer Marquès de Comillas 17-18 de Sabadell.

L’empresa FIAC, que aquest any celebra el seu 50è aniversari, ha confiat a GMG un servei integral que ha consistit en l’elecció del local, l’estudi de rendibilitat de la inversió, la redacció del projecte executiu, la direcció d’obres, l’enginyeria, la llicència d’activitats i el project management per a la construcció del centre. L’obra s’ha entregat claus en mà amb un termini de 10 setmanes i sense desviació econòmica.

La nova escola disposa de 500m2 distribuïts en dos nivells i un total de 10 aules. En el projecte s’ha prioritzat l’aprofitament de la llum natural, la flexibilitat en la distribució de les aules i l’eficiència energètica.  En aquest darrer apartat, s’ha disposat d’il·luminació de baix consum, control solar de totes les obertures exteriors i d’un sistema de renovació d’aire amb un recuperador entàlpic de calor que disminuirà en un 30% el consum elèctric de climatització.

L’escola s’ha inaugurat oficialment el passat 27 de setembre amb la presència del regidor de cultura de Sabadell.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies