News
ArquitecturaBaix Consum EnergèticEdificació SosteniblePassivhaus

S’inicia la construcció de dos edificis plurifamiliars eficients energèticament

GMG 28/10/15

GMG ha realitzat el projecte d’obra nova consistent en dos edificis de 5 i 6 habitatges respectivament al municipi de Pallejà, Baix Llobregat.

Es tracta d’una construcció promoguda per la iniciativa privada. Aquesta, tal com ordena la normativa del sector, segueix uns paràmetres formals i de composició a fi d’integrar la seva arquitectura amb l’entorn proper. Els edificis seran altament eficients. Aquesta és una contrucció singular dins del municipi, doncs es posarà al mercat una oferta d’habitatge plurifamiliar amb altes prestacions i de molt baix consum.

El projecte s’ha centrat en optimitzar el comportament passiu dels edificis reduint la seva càrrega tèrmica fins els 20 kwh/m2 any aplicant un bon aïllament tèrmic en façanes, mitgeres i coberta, i, anul·lant possibles ponts tèrmics. També s’ha optat per fusteries i envidraments molt eficients.

Com a sistema actiu, GMG ha dissenyat una instal·lació d’aerotèrmia d’alt rendiment, la qual proporcionarà ACS, calefacció i refrigeració. El bon aïllament dels habitatges i la ventilació creuada, doncs tots els habitatges tenen un mínim de 3 orientacions, permetrà un ús molt controlat de la instal·lació i per tant un consum baixíssim per a assolir la temperatura òptima de confort, tant a l’hivern com a l’estiu.

Està previst que els habitatges obtinguin la classificació energètica B i hem estimat el cost mitjà del consum energètic en uns 50 €/mes per habitatge. Això suposarà un 40% menys de consum que en un habitatge convencional.

3. palleja1 3. palleja2

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies