News
EnginyeriaAuditoria EnergèticaEstalvi Energètic

GMG realitza l’Auditoria Energètica a la Indústria Mecánica Egarense, SA

GMG 22/09/11

GMG Enginyeria i Medi Ambient ha realitzat durant els mesos de juny, juliol i agost del 2011 l’auditoria energètica integral de la seu de Mecánica Egarense, SA. L’estudi, realitzat dins del pla d’Ajuts a l’àmbit d’estalvi i eficiència energètica promogut per l’Institut Català d’Energia (ICAEN), s’ha desenvolupat com a part d’un programa planificat pel 2012 de 14 auditories energètiques a diferents entitats.

L’any 2010, durant el període de la convocatòria dels ajuts en matèria d’eficiència energètica promogudes per l’ICAEN, GMG Enginyeria i Medi Ambient, va sol·licitar i obtenir en nom de Mecánica Egarense, SA, la subvenció per realitzar una auditoria energètica a les instal·lacions que aquesta entitat gestiona a Terrassa.

Els estalvis energètics resultants s’han quantificat a partir de l’anàlisi de les instal·lacions elèctriques, mecàniques i especials, avaluant tèrmicament l’envoltant dels edificis i estudiant les particularitats del consum energètic, els cicles productius, els horaris de màxima demanda i els subministraments contractats.

Uns estalvis energètics de més de 30.000 kWh / any, un retorn econòmic mitjà (Payback) de menys de 5 anys i la possible reducció d’emissions de CO2 i NOx del 5%, avalen la viabilitat tècnica i econòmica de la gran majoria de les solucions proposades per GMG en col·laboració amb el departament tècnic de Mecánica Egarense.

La programació i implementació de les futures actuacions també serà objecte d’estudi conjunt durant l’any 2012, si bé fins aleshores, es continuarà treballant per tal d’obtenir majors estalvis energètics mitjançant solucions passives que ajudin a disminuir els costos de producció i augmentin la sostenibilitat i la protecció del medi ambient.

Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies