Arquitectura
Habitatge Plurifamiliar

Terrassa

Complex residencial Nisart

75 habitatges amb qualificació energètica AA

Superfície

15.300 m2

Data

2017-2022

Localització

C/Abadessa Mª Lluïsa Dalmau 10-16, Sitges

Núm. Habitatges

75

Promotor

AEDAS HOMES

Constructor

Copcisa

Fotografia

AEDAS HOMES

Repte

Projectar un complex amb 5 blocs plurifamiliars amb uns estàndards de qualitat elevats i amb la màxima qualificació energètica

El complex s’emplaça a Sitges, dins del nou sector urbanístic de La Plana-Vallpineda-Santa Bàrbara. El nostre projecte, que ocupa una illa sencera, es composa d’un conjunt residencial de cinc edificis plurifamiliars aïllats de 15 habitatges cadascun, units per una planta soterrani amb 99 places d’aparcament per a cotxes i 53 per a motocicletes, així com 88 trasters amb capacitat per a 176 bicicletes. També disposa d’una zona comunitària enjardinada amb piscina, pista de pàdel i un recinte polivalent d’ús comunitari.
Havíem d’aconseguir una imatge diferenciadora d’edifici mediterrani proper al mar, amb colors clars, elements de fusta, gelosies amb lamel·les per protegir-nos d’una excessiva insolació, i, assolir al mateix temps la màxima qualificació energètica.

Procés

Una bona orientació, les millors vistes possibles i la relació entre els blocs i la zona comunitària, són elements claus en la ubicació i distribució dels edificis a l’interior de l’illa.

Els edificis estaran orientat a sud o sud-oest i tots els pisos a partir de la planta 1ª gaudiran de vistes al mar. Les plantes baixa tindran un jardí privat i la resta grans terrasses. Els edificis estaran aïllats amb un sistema d’aïllament tèrmic exterior, amb grans porxos i gelosies per a la seva protecció solar i els habitatges estaran dotats amb sistema d’aerotèrmia híbrida amb expansió directa i amb ventilació de doble flux i recuperadors entàlpics de calor.

Resultat

Un complex residencial amb altes prestacions, de més de 15.000m2, executat en 18 mesos

S’ha aconseguit aixecar l’obra en només 18 mesos. Tenim els 75 habitatges previstos, tots ells passants, amb acabats de molta qualitat, de 3 i 4 dormitoris, i amb àmplies terrasses exteriors de 2,80m de fondària. L’edifici té la qualificació energètica A, tant en consum d’energia primària com en emissions de CO2. S’ha construït també un dipòsit subterrani d’aigües pluvials per a reg del jardí comunitari amb capacitat per a 260.000 litres.

Consciència
Viure en aquesta promoció permetrà al seus residents gaudir de les prestacions d’unes instal·lacions molt eficients amb un consum energètic molt baix dins d’un entorn únic aprop de la costa del Garraf.
Treballem per la sostenibilitat, mitigar el canvi climàtic i deixar un món millor a les futures generacions.
Treballem junts
Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres i planificarem la millor manera de treballar junts

gmg@gmg.cat
T. (+34) 93 786 92 45
Carrer Unió 1, 1r
08221 Terrassa (Barcelona)

Apunta't per rebre les nostres notícies